nieuws

Ben je geinteresseerd in een van de duikcursussen?

Stuur ons een mail
Nog meer info? Klik door naar duikcentrumloosdrecht.nl

Duiken

Van introductieduik tot aan PADI Divemaster.
Voor nagenoeg alle PADI duikopleidingen kun je bij ons terecht De Instructeurs en Divemasters van
Duikcentrum Loosdrecht staan voor je klaar om je opleiding zo veilig en plezierig mogelijk te maken

Open Water Diver

Met de PADI Open Water Diver opleiding neem je de eerste serieuze stap in de onderwaterwereld. In vijf theorie en praktijklessen in ons eigen zwembad, leer je alles om met een vertrouwd gevoel het buitenwateravontuur aan te gaan. Dan maak je, onder goede begeleiding, vier prachtige duiken in de Nederlandse onderwaterwereld.

Advanced Open Water Diver

In deze praktijkgerichte opleiding staan vijf interesante gebieden van het duiken op het programma. Je maakt hierbij kennis van o.a. diepduiken, wrakduiken, navigeren en nachtduiken.

Rescue

in deze opleiding word je er op voorbereid om ongevallen te voorkomen en, wanneer het toch nodig blijkt te zijn, zo scherp mogelijk te handelen. Je bent na deze opleiding in staat om te handelen met een grote variatie van technieken en procedures. Bovendien nemen hierdoor ook je zelfvertrouwen en vaardigheden als duiker toe.Dé opleiding die door veel duikers wordt gezien als een veel eisende, maar ook uitdagende opleiding.

Emergency first Response

Om als Rescue Diver te worden gebreveteerd moet ook je "Eerste Hulp" kennis voldoende zijn. Je dient dan in het bezit te zijn van een geldig Emergency First Respons brevet. Ook deze cursus kan je volgen bij Duikcentrum Loosdrecht.De cursus is niet speciaal gericht op op de duiksport. Het is een algemene Eerste Hulp opleiding waar je ook leert werken met Automatische Externe Defibrilator.

DiveMaster

Als Divemaster zet je de eerste serieuze stap in de richting van het professioneel duiken. Je wordt breed opgeleid om bij PADI opleidingen te assisteren, gebreveteerde duikers te begeleiden en als vertrouwde vraagbaak voor andere duikers te dienen.De theorie wordt op een rustige manier gegeven zodat je kennis over o.a. duikvaardigheden, materialen, duikmedisch- en natuurkundige zaken grondig kunt uitbreiden.
Daarnaast leer je "Het Vak" nergens beter dan in de praktijk. Je krijgt dan ook uitgebreidt de mogelijkheid om het geleerde in de praktijk te brengen.