nieuws

Voor vragen over de snelcursus mail met Rob

Voor vragen over de reguliere zwemles mail met Liesbeth

Zwemles in Zwemschool Walderveenbad

Het van Walderveenbad ligt aan de Prinses Margrietstraat 62 in NieuwLoosdrecht, gemeente Wijdemerenmidden in een waterrijk gebied (klik op contact voor de routebeschrijving) Wij weten dus als geen ander hoe belangrijk het is dat kinderen snel en goed leren zwemmen. Wij bieden de mogelijkheid voor kinderen vanaf 5 jaar om in een korte tijd hun A-diploma te halen. Het kan al in twee weken (in de kerst- of zomervakantie) In deze cursus zwemmen de kinderen elke dag de gehele ochtend. Je zult versteld staan wat wij ze in die twee weken kunnen leren.
Bij de drie maandencursus zwemmen ze ook een hele ochtend, maar dan 1 x per week. Bij de 6 maandencursus zwemmen de kinderen elke week 2 uur. De lessen worden onderbroken door pauzes waarin de kinderen hun meegebrachte eten en drinken nuttigen.

Ben je geïnteresseerd in een van de snelcursussen, dan kun je je kind vrijblijvend inschrijven, je krijgt dan een uitnodiging voor de eerstvolgende test- en informatiedag waarin wij de kinderen een proefles aanbieden en kijken of ze geschikt zijn voor de snelcursus.

Voor meer informatie en en schema van de geplande cursussen klik op snelcursus

1 uur per week


Op de doordeweekse dagen en op zaterdagochtend worden de lessen van 1 uur in de week gehouden. Alle lessen zijn 1 x een uur in de week op maandag, dinsdag, donderdag vanaf 16:00 uur, op woensdag vanaf 13:00, op vrijdag vanaf 16:00 en op zaterdag vanaf 09:00 uur.

De kosten voor de reguliere zwemlessen bedragen € 59,- per maand via automatische incasso.
Belangrijk is te weten dat je elke gemiste les mag inhalen, ongeacht de reden.

Bij aanvang van de zwemlessen vul je een incassoformulier in die je hier alvast kunt downloaden.

Wil je je opgeven voor een van deze cursussen? Klik dan op inschrijven

Wij zijn erkend opleidings- en exameninstituut van de Nationale Raad Zwemdiploma's en leiden op voor het Nationale ZwemABC
klik hier voor de diplomaeisen A diploma
klik hier voor de diplomaeisen B diploma
klik hier voor de diplomaeisenC diploma